http://www.disneyfanatic.com
Menu
Disney Pixar
Disney Pixar

What’s Your Disney Pixar Movie IQ? Answer Key

1. Tim Allen and Pixar originally wanted Jim Carrey to voice Buzz Lightyear, but they couldn’t due to the low budget they were given for the film?

Answer: Jim Carrey

2. Which badge was Russell trying to earn when he visited Mr. Fredrickson?

Answer: Assisting the Elderly

3. What did dash from the Incredibles get into trouble for doing at school?

Answer: Putting a tac on his teacher’s chair

4. In Cars 2 the ‘green’ fuel alternative racers in the World Grand Prix circuit were supposed to use was called…

Answer: Allinol

5. What object from Toy Story makes an appearance in ‘A Bug’s Life?’

Answer: The Pizza Planet Truck

6. Which movie does Wall-e watch in his film?

Answer: Hello Dolly

7. What are Merida’s brothers names in ‘Brave’?

Answer: Harris, Hubert and Hamish

8. What kind of food did Mike and his girlfriend eat on their date in Monster’s Inc?

Answer: Sushi

9. What is the name of Nemo’s teacher in Finding Nemo?

Answer: Mr. Ray

10. What’s the name of the toy phone that gives Woody advice?

Answer: Chatter



About Becky

Becky is a full time wife, mother and graphic designer. She loves all-things Disney and loves sharing her advice and experiences on DisneyFanatic.com.