https://www.disneyfanatic.com
Menu

Finish the Song Lyrics Quiz Results

1.Part of Your World “I wanna be where the people are…”

Answer: I wanna see, wanna see them dancing

2. Be Our Guest – “Tie your napkin ’round your neck, cherie and we’ll provide the rest…”


Answer: Soup du jour

3. Cruella Deville – “The glare in her look, the ice in her stare… ”

Answer: You innocent children had better beware

4. Let It Go – After the 1st “Let it go, let it go…”

Answer: Can’t hold it back anymore

5. Everybody Wants To Be A Cat – “Everybody wants to be a cat, because a cat’s the only cat who knows where it’s at…”

Answer: Everybody’s pickin’ up on that feline beat, ’cause everything else is obsolete.

6. I Just Can’t Wait To Be King – “Let every creature go for broke and sing…”

Answer: Let’s hear it in the herd and on the wing

7. You’ve Got A Friend In Me – “Some other folks might be a little bit smarter than I am…”

Answer: Bigger and stronger too Maybe

8. A Whole New World – “Unbelievable sights, Indescribable feelings…”

Answer: Soaring, tumbling, freewheeling

9. Do You Wanna Build A Snowman – “Do you wanna build a snowman?…”

Answer: Come on lets go and play, I never see you anymore

10. Life Is A Highway – “There’s a world outside every darkened door where blues won’t haunt you anymore…”

Answer: Where the brave are free and lovers soar

11. Reindeer Are Better Than People – “Reindeers are better than people Sven, don’t you think that’s true?”

Answer: Kristoff (As Sven): Yeah, people will beat you and curse you and cheat you, every one of them’s bad except you



About Becky

Becky is a full time wife, mother and graphic designer. She loves all-things Disney and loves sharing her advice and experiences on DisneyFanatic.com.